Om oss

UTVENDIG, INNVENDIG MALING OG VEDLIKEHOLD.

Vi påtar oss oppdrag med innvendig, utvendig maling og vedlikehold.

GODE KONTAKTER

Vi har gode kontakter og samarbeidspartnere som kan bistå når det trengs.

GRATIS BEFARING

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring, og kan gi deg et prisestimat på ditt prosjekt.

Ivar Gaustad

Malerservice As

Ivar Gaustad Malerservice AS har ansvar for all vedlikehold innvendig og utvendig av Trikkebyen i Bergen. Byggningsmassen består av to komplekser, er vernet og ble etablert i 1914.

Vi benytter oss av fagopplært arbeidskraft til både korte og lengre prosjekter, og vi benytter oss kun av erfarne malere.

Ansatte er lønnet etter tariff. Vi innehar HMS ID-kort. Alle våre malere har lovpålagte ulykkesforsikringer.

Ivar Gaustad vil være kontaktperson og er tilgjengelig med personlig oppfølging for å finne de beste løsninger for Dem. Dersom det er behov så leier vi også ut faglærte og håndplukkede malere.

Vi påtar oss oppdrag med innvendig, utvendig maling og vedlikehold. Firmaet innehar gode stillasløsninger, gode kontakter, pensjonistrabatt og tilbyr gratis befaring.

Hva sier kundene våre?

Artikkel fra Åsane Tidende

Ivar Gaustad Malerservice As

Nøkkelord; Ivar Gaustad Malerservice, vedlikehold, innvendig, utvendig, maling, malertjenester, HMS, fagutlærte malere, Trikkebyen, Bergen, Tertnes, Hordaland

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Trenger du noen til å gjøre malejobben for deg?

Vi gjør det gjerne!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle